Be Powerful

In de Be Authentic heb je geleerd hoe je je opstelt in relatie tot omgeving. Tijdens de Be Powerful leer je hoe je in elke situatie vanuit jouw kracht kunt komen, ongeacht de omstandigheden.

Je weet dat je ‘het’ ooit had. Je weet dat het er is. En je weet dat jouw innerlijke kracht er nu niet uitkomt en dat je dit wilt herstellen.

Tijdens de Be Powerful zul je zien en ervaren dat jij alles in huis hebt om te bereiken wat jij wilt.

Wat houd je tegen?

Lef, zelfvertrouwen, positieve energie

Beeld je eens in dat je volledig in jouw levenskracht staat. Dat je jouw creativiteit aanspreekt, altijd kijkt naar oplossingen en mogelijkheden. Dat je openheid creëert in het contact met anderen en in actie bent vanuit plezier! Met als resultaat dat je met lef, daadkracht en vitaliteit jezelf uitdaagt, en gaat voor wat je echt belangrijk vind in het leven.

Dit is wat de deelnemers die je voorgingen, uit de Be Powerful training hebben gehaald: leven met kracht, rust, plezier en een onvoorwaardelijk (zelf)vertrouwen.

Be Powerful is de beste investering die je in jezelf kunt doen.

Zelfvertrouwen training

We werken met een unieke combinatie van ervaringsleren en intellectueel leren. In vergelijking met de Be Authentic training ga je tijdens de Be Powerful meer de diepte in. Je zult een sterke intrinsieke motivatie creëren om dingen anders te doen. Net als bij de Be Authentic geldt, dat je zelf bepaalt waaraan je zult werken.

De Be Powerful training is wat voor jou als:

En ernaar verlangt om:

Ervaring van andere deelnemers

Zie ik jou in de training?

Meld je aan via onderstaand formulier. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.