Trainingen

Samen hebben Cesar en Marco bijna een halve eeuw ervaring in private banking, dealingrooms van grote banken, reorganisaties, fusies, overnames, herfinanciering en zo veel meer. Cesar traint ondernemers en bestuurders in hun persoonlijke ontwikkeling. Marco is vooral de mentor van bestuurders. Samen hebben zij door al deze ervaringen geleerd dat heel veel processen, moeilijk of makkelijk, thuis of op werk, persoonlijk of professioneel, vaak dezelfde structuur hebben. Die processen worden bemoeilijkt door gewoontes. De trainingen van 8DAW zijn erop gericht om gewoontes te doorbreken en de vrijheid te creëren om authentieke keuzes te maken. De inhoud van de trainingen kunnen we niet prijsgeven, het zijn vooral ervaringstrainingen. De waarde en uitkomst zeker wel. Na onze trainingen ben jij/zijn je werknemers in staat om beter te communiceren, veel minder vaak ziek en niet meer gestrest. Zij zijn/jij bent positief ingesteld, proactief, communicatief, zoekt mogelijkheden om te ontwikkelen/groeien. Het lijkt veel om in slechts drie dagen training te bewerkstelligen. Toch kan het. Referenties te over en op verzoek, vast ook in jouw directe omgeving.

De BI - BE INSPIRED

Gegeven door Cesar Lopes

De Be Inspired avond is voor ondernemers en professionals die naast het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden, het van cruciaal belang vinden om de eigen talenten middels persoonlijke ondersteuning te ontwikkelen voor hun groei. Hoe maak je authentieke keuzes en beslissingen? Hoe borg je dat je de vrijheid behoudt om initiatief en betrokkenheid te tonen in het streven naar het hoogst haalbare? Om je te helpen transformeren naar een leider.

De BA -Be Authentic-

Gegeven door Cesar Lopes

Be Authentic is een training voor ondernemers, high potentials en high performers die de verbinding maakt tussen jij en jij. Over de inhoud kunnen we niets vertellen, de BA is immers een intensieve, interactieve ervaringstraining. Over de resultaten kunnen we des te meer vertellen. Na de BA is de belemmering om vanuit eigen waarden te communiceren weggenomen. Daardoor worden relaties met collega’s, klanten en jouw partner(s) eerlijker en directer, samenwerking soepeler en doelen helderder. Negatieve energie en belemmeringen worden omgezet in motivatie en actie. Na de BA ben je doelgericht, energiek en vooral vrij. Referenties over en op verzoek.

De BP - Be Powerful-

Gegeven door Cesar Lopes

Be Powerful is alleen toegankelijk voor BA graduates. De BP is een intense en confronterende ervaringstraining die de verbinding maakt tussen jou en je kern. De inzichten en gevolgen van eigen keuzes en gedrag worden op bijzondere wijze ook echt bijzonder duidelijk. De BP maakt heel helder wat jij zelf kan veranderen om het allerbeste uit jezelf te halen en verandert jou voor altijd. Is dat makkelijk? Nee. Is het overweldigend? Ja! De ervaring van vrijheid, verbinding en voorrecht zal je voor altijd dienen. De Be Powerful is in alle opzichten meer dan een levenservaring.