Be Authentic

De Be Authentic training richt zich op individuele ontwikkelingen op persoonlijk en professioneel vlak. In drie praktische dagen werken wij in een kleine groep aan de zoektocht naar jouw authentieke kern. Het bereiken van de authentieke kern geeft jou de mogelijkheden en krachten om patronen te verbreken en angsten te overwinnen. De energieke en actiegerichte training leert jou hoe jij vanuit jouw vrijheid een succesvol leven kan creëren. Met andere woorden: Jij ontdekt hoe jij jouw eigen geluk kan creëren in plaats van te streven naar geluk.

In deze drie energieke en diepgaande dagen:

Aan het eind van de training vertrek jij met een heldere definitie van succes, een nieuwe kijk op het leven (houding) en nieuwe gereedschappen. De werkmaterialen en persoonlijke werkboeken geven jou structuur in het bereiken van jouw authentieke doel. De nieuwe inzichten, concepten en opgebloeide energie kan jij direct in jouw leven implementeren en leveren jou op korte termijn meer geluk en succes.

De volgende drie luxe verzorgde dagen vinden plaats in Noord-Holland van 14 -16 maart 2024. De investering voor deze training bedraagt € 2.297,- (excl. BTW) exclusief overnachtingen en € 2.547,- (excl. BTW) inclusief overnachtingen.

De Be Authentic training is een exclusief programma georganiseerd voor een kleine groep, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het programma is een diepgaande training voor ambitieuze professionals, ondernemers en managers die een verschil willen maken in de wereld en die bereid zijn om actie te ondernemen.

De Be Authentic training is ook geschikt voor teams die in een korte tijd een diepere connectie met elkaar willen creëren.

Naast individuele coaching, coach ik teams binnen bedrijven om de onderlinge samenwerking te verbeteren. 

Ervaring van andere deelnemers

Zie ik jou in de training?

Meld je aan via onderstaand formulier. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.