Be Inspired

Wil je graag de Be Authentic training volgen, maar vind je het fijn om Cesar eerst te ontmoeten en zijn manier van trainen mee te maken? Of ken je iemand uit jouw omgeving die enthousiast is over de trainingen die Cesar geeft en wil je hier meer informatie over weten? Dan verwelkomen we je graag op de Be Inspired avond!

De Be Inspired avond is voor ondernemers en professionals die naast het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden, het van cruciaal belang vinden om de eigen talenten middels persoonlijke ondersteuning te ontwikkelen voor hun groei. Hoe maak je authentieke keuzes en beslissingen? Hoe borg je dat je de vrijheid behoudt om initiatief en betrokkenheid te tonen in het streven naar het hoogst haalbare? Om je te helpen transformeren naar een leider.

Wanneer je extra persoonlijke begeleiding inschakelt, leidt dit tot vermindering van: (onnodige) stress, mentale uitdagingen, zelfs burn-out. Het is daarom van cruciaal belang dat je investeert in je verdere groei en ontwikkeling,  voor je eigen welzijn en je duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie.

Doelstellingen
Onze trainingen zijn gebaseerd op ervaringsleer en zijn zo opgebouwd dat de deelnemers de juiste gereedschappen aangereikt krijgen en een winnaars mindset ontwikkelen, die hun in staat stelt om vanaf dat moment meer authentieke keuzes te maken, zowel zakelijk als privé.

Resultaten van onze trainingen:

  • Deelnemers maken authentieke keuzes en geven beter aan wat ze willen en nodig hebben
  • Zij creëren meer verbinding met collega’s
  • Betere resultaten worden makkelijker behaald
  • In plaats van oordelen over anderen, wordt er meer samenwerking gecreëerd
  • Deelnemers leren persoonlijke valkuilen te herkennen en om te zetten naar energie & kansen
  • Zij ervaren en ontwikkelen het besef dat zij degene zijn die dingen kunnen veranderen
  • Stressreductie en meer genieten van werk en leven
  • Een verhoogde drive om te creëren
  • Deelnemers ontwikkelen hun authentieke leiderschapsstijl


Visie
Onze visie is om duurzame groei te creëren door 100% van jouw kracht en capaciteit te benutten. We streven ernaar om samen een betere wereld te bouwen, waarin we niet alleen voor onszelf, maar ook met elkaar bloeien. Wij geloven in het potentieel van elk individu en de kracht van collectieve inspanningen om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Onze organisatie is toegewijd aan het inspireren en ondersteunen van mensen om hun volledige potentieel te realiseren, zodat we gezamenlijk een duurzame en betere toekomst kunnen vormgeven.

 Wil je een eerste stap maken richting jouw authentieke kern MELD JE DAN AAN voor de Be Inspired Avond 

Kennismaking met Cesar

Tijdens de Be Inspired avond krijg je, in een huiselijke sfeer in Driehuis/Amsterdam, een voorproefje hoe de Be Authentic training eruit ziet. Naast dat er genoeg ruimte is voor jou om al jouw vragen te stellen, gaan we ook een kleine workshop doen. Op deze manier ervaar je hoe Cesar te werk gaat en wat zijn training jou kan opleveren.

Cesar weet, mede dankzij zijn jarenlange ervaring als trainer, precies wat jij nodig hebt. Dit ziet hij, hij neemt dit serieus, gaat met je aan de slag en geeft niet op aan jou. Hij doet dit vanuit liefde én met een gezonde dosis humor. Cesar is voor velen een inspiratiebron. Er zijn maar weinig mensen die hem niet in zijn/haar hart hebben gesloten.

Praktische informatie

Ervaring van andere deelnemers

Zie ik jou tijdens de Be Inspired avond?

Meld je aan via onderstaand formulier. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.